Hellebrekers Nunspeet

Bij Hellebrekers ontwerpen, realiseren en beheren ze technische installaties. Voor zwembaden en productiebedrijven hebben ze oplossingen die er toe doen, voor nu en in de toekomst.

Om deze totaal oplossingen te kunnen faciliteren was een nieuwe kantoorruimte nodig. Een omgeving waarin alle medewerkers van de technische vakmensen tot en met kantoormedewerkers zicht thuis voelen en elkaar kunnen ontmoeten. Een prachtig totaalontwerp, strakke moderne vloeren als basis en hierop functioneel meubilair met mooie accenten. Extra aandacht is er gegeven aan het atrium waar mensen elkaar kunnen ontmoeten in een lichte open ruimte met een fantastische kantine.

In opdracht van Johan Steenbergen Bouwregisseurs  uit Elburg hebben wij de vloeren mogen verzorgen. Het is een combinatie van betonlook pvc vloeren, met in het atrium een warm accent met een dubbele visgraat vloer.

Het totaal van inrichting en vloer geeft een prettige, professionele en eigentijdse uitstraling die uitstekend  past bij dit mooie bedrijf.

Tijdens het fotograferen werd dit ook bevestigt door de medewerkers die vertelden dat ze met plezier op deze prachtige locatie werken en dat het een hele plezierige werkomgeving is.

Foto’s: Ellen Pitlo