Studio Birza ontwerpt

Met regelmaat zien wij dat klanten geen idee hebben omtrent de inrichting of herinrichting van de werkomgeving en vinden zij het lastig om hier handen en voeten aan te geven. Hierin kan Studio Birza Veluwe adviseren. In ontwerptrajecten werken wij met onderstaand stappenplan voor een optimaal resultaat.

1

Stap 1: Luisteren en inventariseren van uw wensen.

Voor we starten met ontwerpen gaan we samen in gesprek. Iedereen is uniek, en daarom is ieder project uniek. We willen daarom graag weten wie u bent, wat u doet, en wat uw verwachtingen zijn. Met deze informatie maken wij een plan van eisen (PVE). Dit wordt de basis voor het ontwerp.
2

Stap 2: Concept ontwerp

Na de organisatie analyse en input van de klant starten we met tekenen en visualiseren van de ruimte. We maken een vlekkenplan van de verschillende ruimtes. Daarna gaan we keuzes maken qua kleuren, design en materialen. Dan volgt een presentatie om de klant te informeren over het hoe en waarom van onze keuzes zodat de achtergrond van de keuzes en het ontwerp helder zijn.
3

Stap 3: Voorlopig ontwerp

Na de presentatie van het conceptontwerp nemen we de feedback van de klant mee in het voorlopig ontwerp. Plattegronden en aanvullende tekeningen worden gedigitaliseerd. De 3D tekeningen geven een duidelijk beeld van de nieuwe werkomgeving.
4

Stap 4: Definitief ontwerp

Als het voorlopig ontwerp is goedgekeurd gaan we steeds meer inzoomen op details. Er worden keuzes gemaakt in meubilair, de materialen en het lichtplan. Dit doen we in samenspraak met alle betrokken partijen. Alles wordt uitgewerkt in een definitief ontwerp en aan de opdrachtgever voorgelegd. Na goedkeuring is het klaar voor uitvoering.

Samen een plan maken?

Een brainstormsessie met onze Studio levert je verrassende inzichten op!

neem contact met ons op