Studio Birza Veluwe

Studio Birza Veluwe u.a. is een bedrijf dat interieurplannen maakt, deze uitwerkt en ook kan realiseren tot in de kleinste details. Het is een coöperatief samenwerkingsverband tussen Bianca Lipke, Kasper Birza en Edward Visch.

Ontstaan

Vanuit haar netwerk kreeg Bianca steeds vaker de vraag om niet alleen ideeën te bedenken en/of te adviseren maar om deze ideeën ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Dit signaal van vertrouwen is serieus genomen en dat is de reden dat wij studio Birza hebben opgericht.

Het is natuurlijk ontzettend leuk om eigen ontwerpen ook te kunnen realiseren. Om ervoor te zorgen de creatieve processen van Bianca niet in de knel komen met  uitvoerende taken zijn daar Kasper en Edward voor aan getrokken.

Alle drie onderschrijven wij dezelfde visie en kernwaarden. Kasper Birza is de investeerder, hij kijkt vanaf een afstand mee.  De praktische zaken als calculatie en projectleiding worden verzorgt door Edward Visch. Beide mannen hebben jarenlange ervaring in de projectinrichting.

 

Studio Birza richt zich op de professionele werkomgeving. Onze specialisatie ligt in de zakelijke markt en de zorg. Wij werken klantgericht en vertalen de wensen van de opdrachtgever naar interieurconcepten.

Vragen vanuit de markt zijn heel divers, van een nieuwe vloer, nieuwe gordijnen of meubilair tot een compleet nieuw interieur. Voor projecten groot of klein bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij willen investeren in lange-termijn relaties , gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij zoeken een passend antwoord op iedere vraag van de klant.

 

Bianca

In de Projectinrichting komen voor mij creativiteit, kleurgevoel en interieurinrichting samen. Het geeft mij enorm veel voldoening om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij de keuzes die gemaakt moeten worden om een interieur te realiseren die past bij de wensen, uitstraling en bedrijfscultuur.

Kasper

Het participeren in Studio Birza Veluwe is erg goed voor mij. Mijn dagelijks werk bij Birza Projectstoffering is vooral technisch advies en realiseren. Nu kan ik de kennis ook met Bianca delen en Edward ondersteunen om het tactisch voor de realisatie voor te bereiden. We groeien er allemaal van en het is een geweldige energiebron. Ik bewaak de visie en de missie van het bedrijf en laat de dagelijkse leiding over aan Bianca.

Edward

Bij het bedenken van een interieur staan creativiteit en kleur voorop. Waar nodig kijk ik mee of plannen goed uitvoerbaar zijn en draag op dat vlak mijn steentje bij.

Ik houd mij bezig met het calculeren, maken van offertes en het begeleiden van de uitvoering van de projecten.