Studio Birza Levert

Studio Birza Veluwe levert en verzorgt voor u alle vloerbedekking, gordijnen, zonwering, meubilair en audiovisuele oplossingen voor de professionele omgeving.

Vloer

De vloer bepaalt een groot deel van de sfeer in een ruimte, ook komen hier direct vragen aan de orde over onderhoud, akoestiek, duurzaamheid, etc. Hierbij kunnen wij u deskundig adviseren. Dit kan zowel harde als zachte vloerbedekking zijn. Wij leveren producten van alle bekende merken zoals Desso, Forbo, Interface, Nora, Tarkett etc.

Raam

De lichtinval in een ruimte is van groot belang, maar het is ook belangrijk dat de lichtinval gestuurd kan worden en afgestemd op het gebruik. Afhankelijk van het gebruik en de sfeer die gewenst is kan dit gedaan worden met een transparante of dichte stof (gordijn/in-between) of met een horizontale lamel, rolgordijn of Plisse. Ook in deze categorie werken wij graag met hoogwaardige producten van bekende merken zoals: De Ploeg, Luxaflex, Kvadrat etc.

Meubelen

Overal waar mensen bij elkaar komen is de keuze van functioneel en prettig uitziend meubilair van belang. We denken hierbij aan de inrichting van centrale ruimten zoals entree, kantine, centrale huiskamer etc.

Sterk afhankelijk van de wensen, sfeer en budget werken we hier met een mix van merkartikelen en eigen label . Namen die we hier willen noemen zijn: Leolux, Gelderland, Zuiver, Bert Plantagie, Jess, Artifort, Foscarini

Voor kantoorinrichting werken we met verschillende merken waaronder  Huislijn, Deberenn, Felttouch, Palmberg, FP Collection, Interstuhl

Audiovisueel.

Audiovisuele presentatie en communicatie worden steeds belangrijker op de werkvloer. Om uw ruimtes compleet te maken voorzien wij u van audiovisuele middelen. Hierdoor kunt u op een professionele, eenvoudige en aansprekende manier informatie overbrengen. De toepassing van audiovisuele totaaloplossingen is mogelijk voor ieder type ruimte en elke organisatie. Dus of het een vergaderkamer, presentatiekamer, boardroom of entree betreft, wij helpen u aan een op maat gemaakte oplossing!

Tijdens de inventarisatie zijn we kritisch en stellen we veel waarom-vragen, zodat we een eerlijk, goed en duurzaam advies kunnen uitbrengen. We maken ontwerpen, leveren de best passende hardware en verzorgen ook de bekabeling en ICT-infrastructuur. Een complete presentatieruimte, precies zoals u het goed kunt gebruiken. Zullen we ook met u meedenken?