Turn key betekent sleutel klaar oplevering van de ruimtes/kantoor. Wij organiseren en regelen het project voor u. Korte lijnen, één aanspreekpunt. Dit werkt helder en overzichtelijk, én niet onbelangrijk, het scheelt u veel tijd. U kunt uw kostbare tijd aan uw eigen werkzaamheden besteden. Bij de oplevering van het project hoeft u in de meeste gevallen alleen nog maar de sleutel om te draaien.
1

Wat kunnen wij voor u organiseren?

Is het ontwerp definitief goedgekeurd (zie ook ontwerpproces) dan starten we met demonteren van het huidige interieur.

Vervolgens wordt de structuur van de nieuwe inrichting zichtbaar door plaatsen van nieuwe wanden en andere basiselementen.
De montage van stroom en databekabeling wordt voorbereid. Ook verlichting en noodverlichting wordt hierin meegenomen.
Het vernieuwen of aanpassen van uw huidige klimaatbeheersingssystemen is voor goed binnenklimaat van essentieel belang. Daarom moet uw huidige systeem goed afgestemd worden op de nieuwe indeling.
Wanden worden weer afgewerkt en plafond wordt voorbereid. Daarna wordt ook het schilder en sauswerk gedaan.
Na het schilderen komt de vloerafwerking en begint het ontwerp al zichtbaar te worden. Daarna is het moment gekomen om het meubilair te plaatsen en nadert het project zijn voltooiing.
Om het helemaal af te maken zorgen we ervoor dat de bekabeling van werkplekken gedaan wordt, dat decoratieve en akoestische elementen geplaatst worden en dat alles verder gedaan is om aan de slag te kunnen. Om te zorgen dat bezoekers de weg kunnen vinden in de nieuwe inrichting wordt de bewegwijzering in het pand aangepast.

2

Voordelen van een turn key oplevering voor uw kantoor

Één aanspreekpunt dat alles extern voor u regelt en ook uw gesprekspartner is.
Wij hebben de juiste kennis in huis voor alle onderdelen die we aanbieden..
Een integraal plan waarin alle onderdelen opgenomen worden.
Naast de plattegrond, bovenaanzicht of vooraanzicht maken we ook 3D tekeningen.
Een kwalitatief goed opleverniveau.
Wij zijn dé partner die uw kantoor turnkey kan opleveren!
Bel of mail ons voor een afspraak bij u op locatie.
3

Nazorg fase

De nazorg fase wordt vaak over het hoofd gezien ondanks het feit dat deze erg belangrijk is. In deze fase wordt alles geregeld om het projectresultaat daadwerkelijk te doen landen.
Voorbeelden van activiteiten die in de nazorg plaatsvinden zijn instructie/training voor gebruikers. Uiteraard hebben we een evaluatie over het hele traject.
Belangrijke vraag in deze fase is wanneer en waar het project ophoudt. Het is goed om bij het begin van het project al na te denken over de grenzen van het project.

Samen een plan maken?

Een brainstormsessie met onze Studio levert je verrassende inzichten op!

neem contact met ons op