Wat is er gedaan?
De bestaande bebouwing aan de Oudwijkerveldstraat in Utrecht wordt vervangen door nieuwbouw. De nieuwbouw voorziet in 6 plaatsen meerzorg en 30 plaatsen laagdrempelige opvang (LDO). Naast  de bovengenoemde voorzieningen worden kantoren, gemeenschappelijke woonkamers etc. opgenomen in de nieuwbouw.

Door ‘Bianca regelt zaken’ is het interieur ontwerp gemaakt

Met studio Birza is raambekleding voor de cliëntenkamers geleverd evenals het kantoormeubilair, meubilair voor de ontmoetingsruimte, striping op de ramen en wallprints.

We vragen Jurgen Beerse, projectleider Leger des Heils Midden Nederland naar zijn ervaringen met Studio Birza Veluwe.

Dit was de 1e klus van een nieuw bedrijf, altijd spannend hoe dit uitpakt.

Vond je dit een risico of had je direct vertrouwen in het team?
Nee ik heb dit totaal niet als risicovol ervaren. Zowel Bianca als Edward ken ik al wat langer dus ik had er alle vertrouwen in.

Hoe heb je het traject ervaren, wat kun je daar over zeggen?
Ik heb het traject als heel prettig ervaren. De diverse spullen kwamen op tijd binnen, Zowel Bianca als Edward waren op locatie aanwezig en alles werd op de plaats gezet. Ik hoefde er zelf weinig meer aan te doen. Dat is met andere bedrijven wel eens anders geweest. Ik heb het heel rustig gehad.
Wat zijn de plus/verbeterpunten?
Het is altijd belangrijk dat er tijdig gecommuniceerd wordt bijvoorbeeld over levertijd en planning. Dit vind ik een belangrijk item.

Wat vind je van het eindresultaat?
Het ziet er prachtig uit, het is heel mooi geworden.

Zou je Studio Birza Veluwe aanbevelen bij anderen binnen en buiten je organisatie?
Absoluut!

foto’s: Ellen Pitlo fotografie