Bij deze huisvesting wonen een 7 tal jonge vrouwen zo zelfstandig mogelijk, maar krijgen wel hulp van een begeleider. Hulp in de ruimste zin van het woord:  bij het maken van een dagindeling of het regelen van geldzaken.

Wij hebben een interieur plan gemaakt voor de woonkamer/keuken. Het krijgt een gezellige, warme en moderne uitstraling. Ook de sanitaire ruimtes worden gerenoveerd en voorzien van frisse combi van 3 kleurentegels en een Arturo gietvloer met kleur vlokjes overeenkomstig de wandtegels.

Wij hebben Barbara Mud, de project manager, een aantal vragen voorgelegd aangaande het traject.

Hoe heeft u het traject ervaren,  kunt u daar iets over zeggen?

Ik vind Bianca een zeer prettig persoon, eigenlijk gelijk vanaf de eerste kennismaking. Ze begrijpt waar we mee bezig zijn en wat er nodig is. Ze geeft extra advies met een leuke twist waar we zelf niet aan gedacht hebben. Ze houdt rekening met het budget en in ons geval heeft ze de bestaande meubels in haar ontwerp toegepast.

Wat zijn de plus en/of verbeterpunten?

Het project in Zoetermeer betreft een aantal jonge vrouwen die verplicht moesten verhuizen. Bianca stelde voor om hen te betrekken bij hun eigen woonplek. Waar wij dachten aan witte verf op de muur zodat het neutraal zou zijn kwam Bianca met een kleurtje. De cliënten mochten de kleur kiezen waardoor de betrokkenheid groeide. De vrouwen zijn blij met het plekje waar ze nu wonen.

Zou u Studio Birza aanbevelen bij anderen binnen en buiten uw organisatie?

Absoluut! Geen twijfel mogelijk. Een sterk punt is het zakelijk meedenken. Maar behalve zakelijk vraagt ze ook even hoe het persoonlijk met je gaat, ze is een warm persoon naar anderen.

 

foto’s: Ellen Pitlo fotografie